background

Lezing: Laat los en leef..

Lezing: Laat los en leef... Positieve desintegratie

Direct inschrijven

Over deze lezing

Lieke van der Vorst: “Ik was toe aan iets nieuws, iets anders, meer rust en tegelijkertijd meer beleving. Een manier van leven/werken waarin ik meer tot expressie kon komen zonder dat ik afhankelijk was van de traagheid, de hardheid, het onbegrip en de druk van de buitenwereld.

‘Te mooi om waar te zijn’ was het eerste dat ik dacht maar nu, twee jaar later leef ik het dankzij de theorie van Positieve Desintegratie. Een theorie die in 5 niveaus de weg van persoonlijkheidsontwikkeling in beeld brengt. Uit deze theorie blijkt de meerderheid in de onderste laag te leven. Voor velen een comfortabel bestaan maar voor steeds meer mensen een gouden kooi aangezien alles er is maar er toch een leegte gevoeld wordt.

Deze leegte is geen teken van zwakte of ontevredenheid maar geeft aan dat er potentie is om door te ontwikkelen….. van het door opvoeding en ervaringen gevormde ego naar een zelfbepaalde persoonlijkheid. Oftewel een persoon die zich niet langer laat leiden door verwachtingen van de buitenwereld maar zijn innerlijke drive de regie laat nemen. Daar waar angst plaats maakt voor mogelijkheden en groei.”

Lieke geeft op 18 oktober een lezing waarin ze haar persoonlijke verhaal verteld in combinatie met een beeldende uitleg over de theorie. Haar missie is om jou wakker te schudden en inzicht te geven in wat er mogelijk is daar waar jij denkt dat jouw mogelijkheden stoppen.

.

Datum en tijd

vrijdag 18 oktober 2019
19:15 – 21:30

Locatie

Loopkantstraat 18A
5406VC, Uden
Kaart bekijken

Gastspreker

Image
Lieke van der Vorst
www.liekeweetraad.nl