background

Laat los en leef... Positieve desintegratie

Laat los en leef... Positieve desintegratie

Ben jij al ontwaakt?

Wil jij een dusdanige kracht en zelfvertrouwen ervaren dat je uitdagingen niet langer uit de weg gaat, intens leeft en precies de persoon wordt die je wilt zijn. Leven zonder angst is bevrijdend, geeft je onuitputtelijke energie en maakt je tot een gezonder en mooier mens.

Wat hiervoor nodig is, is dat jij gaat groeien in de niveaus van persoonlijkheidsontwikkeling. Zo'n 80% van onze maatschappij zit in het onderste niveau. Men streeft hierin vooral na wat er extern van hen verwacht wordt. Het is heel waarschijnlijk dat jij op deze site terecht bent gekomen omdat je hier onrust en/of onvrede in ervaart. Je wilt het voor iedereen en alles goed doen wat automatisch betekent dat jij en jouw verlangens en behoeften verwaarloosd en/of onderdrukt worden. Of misschien ben je al heel ver met jouw zelfontplooiing, voel jij je eenzaam in waar je staat en zoek je verbinding met gelijkgestemden en/of inspiratie om te blijven groeien.

De symptomen die door onrust en eenzaamheid ontstaan, zoals vermoeidheid, lichamelijke klachten, huilbuien, frustratie, negativiteit, eenzaamheid etc. zijn geen tekenen van zwakte maar juist de signalen die nodig zijn zodat jij verder wilt en kunt groeien naar de hogere niveaus. Ze schudden je wakker, maken je bewust dat de manier van denken, leven en/of werken zoals je het nu doet, niet (meer) bij je past. Hier zal dus verandering in moeten komen en dat is spannend en voelt onveilig/onzeker. Dit nare gevoel kan lang duren wanneer je niet weet hoe nu verder.

Mijn missie is om jou proces makkelijker en sneller te laten verlopen.

Veel mensen zie ik struggelen in dit proces. We plakken zogenaamde pleisters op de wonden en keren snel terug naar het maatschappelijke streven waar we na enige tijd weer tegen dezelfde moeilijke gevoelens en vraagstukken aan lopen.

Dit is niet nodig wanneer jij in plaats van re-integreren ('pleister op de wond') gaat des-integreren ('helen van de wond').

Het verschil is dat je niet langer gaat focussen op wat de wereld nodig heeft maar op wat jij te bieden hebt. Want dat is precies wat de wereld nodig heeft, iemand die vanuit oprechtheid, zelfstandigheid en zelf-bepaalde waardes leeft en werkt. Dit is ook precies waar jij het verschil kunt maken.

Je bent niet op deze wereld om je aan te passen, je bent op deze wereld om uit te blinken.

Is het moeilijk om dit te bereiken? Niet in de zin dat je moet gaan presteren. Dat is juist niet de bedoeling en misschien wel het lastigste want dat is waar je altijd naar gestreefd hebt, waar je in gelooft en waaruit jij je geluk probeert te halen. Het moeilijkste is loslaten. Loslaten aan waar je verstandelijk in gelooft en teruggaan naar wat je gevoel je ingeeft. Het verstand en je gevoel zijn namelijk in conflict en aangezien jij continue in je hoofd zit, heeft deze de overhand.... dat terwijl jouw gevoel juist klopt en weer innerlijke rust gaat brengen.

De rest gaat vanzelf want vanuit innerlijke rust komen jou talenten, jouw creativiteit, jouw wensen en dus jouw richting en een vuurwerk van energie, vanzelf naar boven. Je gaat jezelf verbazen!

Klik op afbeelding voor meer informatie over de lezing